
آموزش استفاده از FILE HISTORY در ویندوز

آموزش استفاده از FILE HISTORY در ویندوز
چگونه از FILE HISTORY در ویندوز 10 استفاده کنیم ؟
امروز در این مقاله میخواهیم بپردازیم به File History در ویندوز ،
File History چیست ؟
این ابزار دادههای موجود در حساب کاربری شما از قبیل فولدرهای اسناد، تصاویر و ویدیوها را تحت نظر میگیرد ولی اشتباه نکنید یک پشتیبان گیری کامل از کامپیوتر شما از جمله فایلهای سیستمی را انجام نمیدهد .
محصولات پیشنهادی :
نکته مهم :
قبل از هر چیز باید یک هارد درايو اکسترنال را به کامپیوتر خود متصل کنید. فضای آزاد ذخیره سازی روی این هارد درايو به تعداد فایلهایی که شما روی کامپیوتر خود دارید بستگی دارد. معمولا توصیه میشود که از یک هارد درايو اکسترنال 500 گيگابايتي برای تهیه نسخه پشتیبان استفاده کنید. با این کار شما میتوانید چندین نسخه پشتیبان از فایلهای خود در زمانهای مختلف تغییر آنها در اختیار داشته باشید.
فعال کردن File History
برای فعال کردن File History به سراغ منوی استارت بروید و از طریق آن پنجره Settings را باز کنید. سپس روی Update & Security کلیک کنید و در بخش دسته بندیهای آن به دنبال Backup بگردید.
حالا از Backup using File History روی Add a drive کلیک کنید و از طریق پنجرهای که در مقابلتان قرار میگیرد به انتخاب هارد اکسترنال خود بپردازید.
با پیمودن این مسیر کار تمام است و فقط این میماند که کلید Automatically back up my files را فعال کنید.
برترین مقالات :

بعد از کلیک کردن روی این قسمت گزینههای مختلف برای سفارشی سازی پشتیبان گیری در اختیار شما قرار خواهد گرفت. در بالای صفحه گزینههایی برای زمانبندی ذخیره یک کپی جدید از فایلهای شما توسط File History قرار دارد. گزینه پیش فرض هر یک ساعت است، اما شما میتوانید یک زمانبندی دیگر را مطابق با نیاز خود انتخاب کنید.
یک گزینه دیگر نیز وجود دارد که به شما اجازه میدهد مدت زمان نگهداری از فایلهای پشتیبان توسط File History را مشخص کنید. تنظیمات پیش فرض آنها را برای همیشه (Forever) باقی نگه میدارد، اما اگر میخواهید فضای ذخيره سازی روی هارد درايو اکسترنال خود را آزاد کنید میتوانید فایلهای پشتیبان خود را هر ماه، هر دو سال یا زمانی که به فضا نیاز دارید پاک کنید.
راهنمای خرید :
با حرکت به سمت پایین در این صفحه فهرستی از تمام فولدرهایی که توسط File History از آنها نسخه پشتیبان تهیه میشود را مشاهده خواهید کرد. اگر میخواهید هر کدام از این فولدرها را از فهرست پشتیبان گیری خود خارج کنید، تنها کافی است روی آنها کلیک کرده و Remove را انتخاب کنید.
برای اضافه کردن یک فولدر به فهرست پشتیبان گیری خود نیز میتوانید روی گزينه Add a folder در زیر بخش Backup these folders کلیک کنید.
و در نهایت، اگر نمیخواهید دیگر از File History برای تهیه نسخه پشتیبان از فایلهای خود استفاده کنید، به انتهای صفحه گزینههای پشتیبان گیری برويد و در زیر بخش Backup to a different drive روی گزينه Stop using the drive کلیک کنید.
نکته قابل توجه :
اگر برایتان جزئیات و نحوه بکاپگیری File History خیلی اهمیت ندارد، کارتان تمام است. فقط بگذارید هارد اکسترنالتان به سیستم متصل باشد تا فرآیند بکاپگیری به صورت مداوم در جریان باشد.
البته لازم هم نیست که هارد اکسترنال به صورت دائم به کامپیوتر متصل باشد و شما میتوانید در ماه با دو سه بار وصل کردن آن به سیستم بکاپهای خود را به روز کنید. با این حال اگر میخواهید File History آنطور که شما دوست دارید عمل کند روی More options کلیک کنید.