
آموزش تشخیص ویروسی بودن کامپیوتر

آموزش تشخیص ویروسی بودن کامپیوتر
تشخیص ویروسی بودن کامپیوتر
همراهان اونیکس کالا امروز در این مقاله قصد داریم درباره ی ویروسی بودن کامپیوتر صحبت کنیم . یکی از مشکلاتی که بسیاری از کاربران با آن روبرو هستند ویروسی بودن سیستم کامپیوتریشان است . در اینجا میخواهیم روش های را به شما معرفی کنیم که با استفاده از این موارد متوجه ویروسی بودن سیستم کامپیوتری مان خواهیم شد .
اگر شما هم مثل من نمیدانید که کامپیوتر یا لپ تاپتان ویروسی هست یا نه تا پایان این مقاله همراه ما باشید .
تشخیص ویروسی بودن کامپیوتر
کامپیوترهای ویندوزی بعضی اوقات ویروس ها و بدافزارها را دریافت می کنند، اما هر ویروس یا بد افزاری باعث کُند و خراب شدن کامپیوتر نمی شود.
برترین مقالات :
نشانه های وجود ویروس چیست؟
عملکرد ضعیف، خرابی برنامه ها و فریز شدن کامپیوتر بعضی اوقات می تواند نشانه ویروس یا انواع دیگر بد افزار باشد. با این حال همیشه این طور نیست، دلایل زیاد دیگری وجود دارد که می توانند کامپیوتر شما را کند کنند.
به همین ترتیب، فقط به دلیل اینکه کامپیوتر شما خوب کار می کند به معنای عدم وجود نرم افزارهای مخرب نیست. ویروس های یک دهه قبل هدف های دیگری داشتند و از منابع سیستم بسیار زیاد استفاده می کردند، ولی بدافزارهای مدرن و امروزی در سکوت و به صورت پنهانی در پس زمینه کمین می کنند و سعی می کنند شناسایی نشوند تا بتوانند شماره کارت اعتباری و سایر اطلاعات شخصی شما را ضبط کنند. به عبارت دیگر، بدافزارهای مدرن اغلب توسط مجرمان و فقط برای کسب درآمد ایجاد می شوند و این بدافزارها به هیچ وجه مشکلی در عملکرد کامپیوترهای شخصی ایجاد نمی کنند.
با این وجود، عملکرد ناگهانی کامپیوتر ممکن است نشانه وجود بدافزار باشد. برنامه های عجیب و غریب روی سیستم شما ممکن است نشان دهنده بدافزار باشد. برخی از برنامه ها هنگام بروزرسانی ، یک پنجره پاپ آپ مانند CMD را نشان می دهند که روی صفحه شما چشمک می زنند و به سرعت ناپدید می شوند، این گونه اتفاقات ممکن است بخشی عادی از نرم افزار مجاز روی سیستم شما باشد و یا ممکن است نباشد، هیچ گونه تضمینی برای بد افزار وجود ندارد.
هیچ نشانه ی مشخص و از قبل تعیین شده ای وجود ندارد که به دنبال آن باشید مگر اینکه از اسکن کامپیوتر خود برای جستجوی بد افزار استفاده کنید. بعضی اوقات بدافزارها باعث ایجاد مشکلات در کامپیوترهای شخصی می شوند و گاهی اوقات بخاطر اینکه بتوانند در پس زمینه فعالیت داشته باشند هیچ گونه مشکلی برای کامپیوتر ایجاد نمی کنند. تنها راه برای اطمینان از داشتن یا نداشتن بدافزار، بررسی سیستم خود برای آن است. آموزش تشخیص ویروسی بودن کامپیوتر
چگونه بفهمیم سیستم ویروسی است یا خیر؟
برای اینکه پی ببرید فرایندی در ویندوز ویروسی است یا خیر، کافی است که به بخش Task Manager مراجعه کنید. برای دسترسی به این بخش شما می توانید کلیدهای Ctrl + Shift + Esc را به صورت همزمان در صفحه کلید خود فشار دهید.
ا باز شدن پنجره Task Manager شما قادر خواهید بود که لیستی از فرایندهای اجرا شده در ویندوز را مشاهده کنید. برای مشاهده کامل لیست شما باید بر روی گزینه More Details کلیک کنید. دقت کنید برخی از فرایندها دارای اسامی عجیب و گیج کننده هستند، این طبیعی است. این فرآیندها در پس زمینه ویندوز وجود دارند، زیرا شرکت سازنده یا برنامههایی که نصب کردهاید اغلب آنها را اضافه کرده اند.
مقالات پیشنهادی :

دافزارها اغلب از مقدار زیادی از CPU، حافظه و یا منابع دیسک استفاده می کنند و ممکن است که شما در این بخش آن ها را مشاهده کنید. برای اینکه مطمئن شوید که یک برنامه بدافزار است یا خیر، کافی است که در Task Manager بر روی آن راست کلیک کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی گزینه Search online کلیک کنید.
اگر در هنگام جستجو، اطلاعاتی مربوط به بدافزارها ظاهر شد، این نشانه وجود احتمالی آن ها است. با این حال فکر نکنید که اگر فرآیندی از نظر شما نرمال است، سیستم عاری از وجود ویروس باشد.
مقالات پیشنهادی :

چطور کامپیوتر یا لپ تاپ خود را اسکن کنیم؟
ویندوز ۱۰ به صورت پیش فرض به دلیل وجود برنامه Windows Defender، می تواند کامپیوتر را اسکن کند. البته قابل ذکر است که شما می توانید اسکن ویندوز کامپیوتر را به صورت دستی نیز انجام دهید. برای دسترسی به این بخش، در ویندوز ۱۰ منو Start را باز کرده و عبارت Security را تایپ کنید. اکنون بر روی Open Windows Security کلیک کنید تا باز شود. همچنین شما می توانید این کار را با روش دیگری نیز انجام هید. نخست بر روی گزینه Setting کلیک کرده و گزینه Update & Security را انتخاب کنید. اکنون Windows Security را انتخاب و بر روی Open Windows Securityکلیک کنید.
محصولات پیشنهادی :

حال برای انجام اسکن ضد بدافزارها، روی گزینه ”Virus & threat protection” کلیک کنید.

اکنون برای اسکن بدافزارهای سیستم، بر روی گزینه “Quick Scan ” کلیک کنید. حال Windows Security اسکن را انجام داده و نتایج را به شما نمایش خواهد داد. در صورت پیدا شدن هر گونه بدافزاری، به شما پبشنهاد خواهد شد تا آن را به صورت خودکار از سیستم خود حذف کنید.

اگر همیشه نگران احتمال وجود بدافزارها هستید و فکر می کنید آنتی ویروس اولیه شما به درستی کار نمی کند، می توانید از برنامه های امنیتی دیگری هم استفاده کنید.
ما پیشنهاد می کنیم از برنامه Malwarebytes استفاده کنید زیرا با برنامه Windows Security بسیار هماهنگ می باشد. نسخه رایگان این برنامه به شما امکان اسکن دستی سیستم و نسخه پولی آن محافظت بهتری را انجام می دهد. اگر فقط میخواهید کامپیوترتان را تست کنید، میتوانید از همان نسخه رایگان استفاده کنید که عالی هم عمل می کند.
چند نکنه مهم »
ویندوز 7 مثل ویندوز 10 دارای آنتی ویروس داخلی نیست .
اگر از ویندوز ۷ استفاده می کنید، شما می توانید برنامه Microsoft Security Essentials را به صورت رایگان دانلود کرده و کامپیوترتان را اسکن کنید.
اگر آنتی ویروس شما بدافزاری یافت اما در حذف آن مشکل دارد، سعی کنید اسکن را در حالت Safe Mode انجام دهید تا مشکل را برطرف نمایید. همچنین با تنظیم مجدد ویندوز ۱۰ به حالت پیش فرض خود می توانید اطمینان حاصل کنید که در سیستم خود بدافزار ندارید.
امیدواریم که این مقاله مورد توجهتون قرار گرفته باشد ، و با این راهکارها از ویروسی بدون کامپیوتر یا لپ تاپ خودتان اطمینان خاطر پیدا کنید .