
اندروید باکس چیست و چه کاربردی دارد؟

اندروید باکس چیست
اندروید باکس چیست؟
در این سالها، تکنولوژی فناوری اطلاعات در حال گسترش و پیشرفت بی سابقه است. تولیدکنندگان این فناوری در تلاش اند تا با ارائه تفاوت های خود با دیگر رقبا نظر مخاطبان را جلب نمایند. در این میان، پیشرفت تکنولوژی تلویزیون های هوشمند دیگر جای خود دارد. تلویزیون های هوشمند، تبدیل به یک وسیله کاربردی شده اند که بسیاری از نیازهای مخاطبان را پوشش می دهند.
حتما بخوانید : راهنمای خرید کامپیوتر استوک
اندروید باکس :
اندروید باکس در واقع وسیله ای شبیه سازی شده است برای استفاده از تکنولوژی های اندروید بر روی تلویزیون های هوشمند. تصور کنید شما می خواهید از تلویزیون خود به عنوان یک سیستم عامل اندروید استفاده کنید. یا اینکه سیستم عامل شما webOS یا تایزن است، ولی می خواهید که اندروید روی آن اجرا شود!
در هر حال تفاوتی ندارد. شما می توانید بدون هیچ نگرانی با استفاده از اندروید باکس تلویزیون خود را تبدیل به یک دستگاه با سیستم عامل اندروید کنید. آن هم با هزینه خیلی مقرون به صرفه.
” اندروید باکس “ در واقع وسیله ای جعبه مانند، بسیار شبیه به هارد اکسترنال ( با این تفاوت که پورت های شبکه و تهویه بیشتری در اطراف خود دارد) و به شما این امکان را می دهد تا از تلویزیون هوشمند خود به عنوان یک دستگاه با سیستم عامل اندروید استفاده کنید.
لازم به ذکر است که این وسیله همچنین با نام هایی چون مانند اسمارت باکس ، دستگاه IPTV ، هوشمند ساز تلویزیون ، Android TV Box ، اندروید تی وی باکس ، آندرو-باکس و … شناخته می شود و البته معمولا دارای قیمت پایینی است.
پیشنهاد : معایب مینی کیس استوک
مزیت های استفاده از اندروید باکس
در واقع آندروید باکس (android box) را می توان یک سیستم هوشمند چند منظوره عنوان نمود. البته لازم به اشاره است که در آندروید باکس ها ما بر خلاف ستاپ باکس ها ، شاهد وجود پورت آنتن نیستیم. اما در بهره گیری از این وسیله شما قادر خواهید بود که تعداد بسیار زیادی از تلویزیون های جهان را به صورت آنلاین به نظاره بنشینید. که البته با توجه به این موارد که حداقل سرعت مورد نیاز برای استفاده از این قابلیت 2 مگا بیت بر ثانیه است . اندروید باکس چیست

امکانات اندروید باکس
امکانات android box را می توان اینطور بیان کرد:
- ایجاد امکان وب گردی با استفاده از نرم افزار های مرورگری چون فایر فاکس ، کروم و …
- پخش و استریم فیلم و برنامه های تلویزیونی با استفاده از نرم افزارهایی چون Kodi ، Amazon و…
- میررینگ گوشی ها و دیگر لوازم هوشمند بر روی صفحه تلویزیون به صورت بی سیم یا با سیم
- بهره گیری از انواع شبکه های مجازی همچون Telegram ، Instagram ، Skype و…
- پشتیبانی کامل از زبان فارسی همانند دیگر لوازم آندرویدی دیگر
- نصب و اجرای انواع بازی های اندرویدی ( قابل اجرا با گیم پد یا کیبورد و ماوس)
- استفاده جهت سیستم های IPTV ( قابل استفاده در هتل ها و ساختمان های بزرگ )
- پشتیبانی از تمامی فرمت های موجود و قابل پشتیبانی توسط سیستم عامل آندروید ، به واسطه نصب نرم افزارها و پلیر های مرتبط
حتما بخوانید : راهنمای خرید مانیتور استوک
تفاوت اندروید باکس با اسمارت باکس
همانطور که گفتیم اندروید باکس برپایه سیستم عامل اندروید عمل می کند و به همین دلیل امکانات زیادی را به کاربران ارائه می کند. در حالی که اسمارت باکس دستگاهی است که تنها به منظور دریافت سینگال های دیجیتالی محتوا و ارسال آنها به تلویزیون، مورد استفاده قرار می گیرد.
اسمارت باکس ها، معمولا کاربری گسترده ای ندارند. بهترین اسمارت باکس های موجود در بازار در نهایت عملکرد خود قادر خواهند بود که فایل های صوتی یا تصویری را از روی DVD یا فلش مموری اجرا کنند. همچنین این لوازم الکترونیکی از نرم افزار بسیار ساده ای بهره می برند که به جز چند منوی ساده ، شامل چیز دیگری نمی شود. اندروید باکس چیست
در حالی که اندروید باکس، می تواند به دلیل داشتن سیستم عامل اندروید، امکان نصب و اجرای انواع نرم افزارهای کاربردی را، در محیط محبوب پلتفروم اندروید به شما ارائه نماید. در هنگام استفاده از این دستگاه شما می توانید به راحتی با محیط سیستم عامل ارائه شده تعامل برقرار کنید و از قابلیت های متنوع آن استفاده کنید.
تلویزیون هایی که با اندروید باکس سازگاری دارند؟
به طور کلی تمام اندروید باکس ها، از پورت HDMI پشتیبانی می کنند و این موضوع استفاده از آنها را برای اکثر تلویزیون های هوشمند فراهم می سازد. البته چنان که شما از یک تلویزیون CRT بهره می برید باز هم جای نگرانی نیست. چرا که آندروید باکس هایی وجود دارند که از پورت AV نیز پشتیبانی کرده و به شما امکان بهره مندی از امکانات آندروید بر روی تلویزیون CRT تان را بدهند.
پیشنهاد : معایب کامپیوتر ALL in one
نحوه اتصال اندروید باکس به تلویزیون های هوشمند
باکس های آندروید از نظر شیوه اتصال معمولا در 2 نوع کلی طراحی و عرضه می گردند. برخی از این لوازم به صورت دانگل های HDMI بوده و به پشت تلویزین متصل می گردند. اما برخی دیگر به صورت باکس بوده و با استفاده از یک سیم HDMI اتصال آن ها صورت می پذیرد. البته پیشنهاد ما به شما بهره گیری از نوع دوم ، یعنی مدل باکس می باشد. علت آن هم این است که اولا در این مدل پورت های بیشتری وجود داد. ثانیا سخت افزار این مدل نسبت به نوع دانگلی معمولا قوی تر بوده و به علت برخورداری از فضای بیشتر تحویه نیز به خوبی صورت پذیرفته و وسیله مذکور دیرتر نیز داغ می شود.

بررسی اتصالات در Android BOX
اتصالات اندروید باکس، براساس خروجی و ورودی ها – اتصالات ؛ به طور کلی، با درک اینکه قابلیت اتصال به شبکه توسط اندروید باکس، شما تنها به پورت LAN وابسته است یا نه از امکاناتی چون اتصال با وای فای ، بلوتوث و … مشخص می شود.
حتما بخوانید : راهنمای خرید کامپیوتر صنعتی
تیونر داخلی و IPTV : بعضی از انواع اندروید باکس ها که اصطلاحا هیبریدی خوانده می شوند علاوه بر دارا بودن ورودی کابل شبکه LAN که به آن ها امکان استفاده از اتصالات آی پی تی وی را می دهد؛ قابلیت دریافت و پخش شبکه های دیجیتال صدا و سیمای ایران را نیز دارا می باشند.