شبکه-کردن-دو-کامپیوتر-با-کابل-کراس
شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل کراس

شبکه کردن دو کامپیوتر

حتما برای شما هم این کار پیش امده که بخواهید دوتا سیستم کامپیوتری را با استفاده از کابل به هم متصل کنید تا انتقال داده انجام دهید یا بخواهید با هم بازی های تحت شبکه را گروهی بازی کنید . ما در این مقاله اونیکس کالا میخواهیم به شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل کراس بپردازیم .

قبل از هر میپردازیم به این واژه کابل شبکه کراس .

کابل کراس چیست ؟

کابل شبکه ” کراس اُور ” به انگلیسی Crossover موقعی استفاده میشه که بخواین بین دو تا وسیله هم نوع ، اطلاعات جابجا کنید . مثلا اگه بخواین دو تا کامپیوتر رو مستقیم از طریق کابل شبکه به هم وصل کنید ، موقع سوکت زدن کابل شبکه باید حواستون باشه که فرستنده گیرنده ها رو رعایت کنید .

کارت شبکه کامپیوتر ۱ با کارت شبکه کامپیوتر ۲ که فرقی نمی کنه ( از نظر پین بندی ) . پس اگه پایه یک تو کامپیوتر ۱ ” فرستنده ” باشه همون پایه ۱ تو کامپیوتر ۲ هم فرستنده است . پس اگه شما از کابل شبکه مستقیم استفاده کنید انگار دارید فرستنده رو به فرستنده وصل می کنید که خب اینجوری اصلا شبکه کار نمی کنه . فرستنده باید به گیرنده وصل بشه و بر عکس . به همین دلیل کابل شبکه کراس درست شد . یعنی سیم فرستنده رو به سیم گیرنده وصل می کنن . اینجوری میشه که ترکیب سیم بندی زیر بوجود میاد .

شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل کراس

کالا که با واژه کابل کراس آشنا شدیم زمان ان رسیده که دو کامپیوتر را به هم با استفاده از کابل کراس به هم متصل کنیم . برای شبکه کردن دو کامپیوتر باید موارد زیر را انجام دهیم :

۱- یک کابل کراس استفاده میکنم
۲- کارت های شبکه از پیش نصب شده روی هر دو کامیپوتر
۳- در ضمن هر دو کامپیوتر نیز باید درایور مناسب کارت شبکه خود را در حالت نصب داشته باشند که معمولا به طور پیشفرض نصب شده اند.

تنظیمات کامپیوتر :
۱- برای شروع باید برای هر کامیپیوتر آدرس آیپی مختلفی تنظیم شود برای این کار
۲- وارد کنترل پنل خود شوید و روی گزینه Network and Sharing Center کلیک کنید و روی گزینه Change adapter settings  کلیک کنید.

۳- در پنجره Network Connections مطابق زیر روی گزینه مورد نظر راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.

شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل کراس
شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل کراس

در این قسمت بعد از گذراندن مراحل بالا شما باید به قسمت، پنجره Local Area Connection Properties به زبانه Network بروید و روی گزینه Internet Protocol Version 4 کلیک کرده و روی دکمه Properties کلیک کنید. حال آدرس هر یک از کامیپوتر ها (در این جا دو کامپیوتر با ویندوز۷) را مطابق زیر تعیین کنید.

برای مثال به این دو ای پی کامپیوتر توجه کنید :

 کامپیوتر علی :

(IP address: (192.168.0.1
(Subnet mask: (255.255.255.0

کامپیوتر رضا :

(IP address: (192.168.0.2
(Subnet mask:(255.255.255.0

به همین راحتی شما دو کامپیوتر را با هم متصل کردید و میتوانید فایل های که میخواهید را با هم به اشتراک بگذارید .