
عدم شناسایی هارد در کامپیوتر

عدم شناسایی هارد در کامپیوتر
چرا کامپیوترم هاردم را شناسایی نمیکند ؟
یکی از مشکلاتی که امروزه بسیاری از کاربران لپ تاپ و کامپیوتر ها دارند ، عدم شناسایی هارد توسط سیستم خود است . اگر شما هم مثل من از این دسته از کاربران هستین تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا رفع این مشکل را یاد بگیریم .
برخی از کاربران وقتی هارد توسط کامپیوتر دیتکت نمیشود، سیستم خود را ریستارت میکنند، و برخی دیگر قصد نصب مجدد سیستم عامل میکنند .
عدم شناسایی هارد در کامپیوتر
این احتمال وجود دارد که کابل رابط اتصال خراب شده باشند به همین دلیل هارد توسط کامپیوتر شناسایی نمی شود. می تواند با بررسی مادربرد و کابل های اتصال هارد و چک کردن پین های خم شده شروع کنید. لطفا توجه داشته باشید که خم کردن و پیچاندن کابل ها اغلب باعث آسیب دیدن سیم های داخل عایق می شود. با این حال در همین سناریو قسمت بیرونی کابل طبیعی به نظر می رسد و شناسایی کابل معیوب می تواند دشوار به نظر برسد.
اگر از وضعیت کابل دیتای خود مطمئن نیستید میتوانید آن را عوض کنید. بایوس اطمینان میدهد که اگر کابل دیتا یا اتصال خراب شده باشد هارد شناسایی نمیشود. میتوان وضعیت کابلهای ساتا را بررسی کرد. اطمینان حاصل کرد که آنها به پورت SATA مادربرد درست و محکم وصل شدهاند. اگر با عوض کردن کایل مشکل دیتکت نشدن حل نمیشود پس مشکل از جای دیگر است.
مطالب پیشنهادی ما :
راهنمای خرید کامپیوتر استوک
راهنمای خرید کامپیوتر صنعتی
عدم شناسایی هارد در بایوس
یکی از مشکلاتی که در رابطه با عدم شناسایی هارد قابل توجه است، عدم شناسایی هارد در بایوس می باشد. بایوس یک تراشه الکترونیکی است و زمانی که کامپیوتر یا لپ تاپ روشن میشود، این قطعه وارد عمل شده و اقدامات لازم برای راه اندازی سیستم را انجام میدهد. این تراشه روی تمامی قطعات موجود بر روی مادربرد کنترل دارد و فرایند بوت BOOTING را انجام میدهد. پس از روشن کردن سیستم، یکی از اولین قسمت هایی که توسط بایوس کنترل می شود هارد است.
در صورتی که هارد توسط بایوس شناسایی نشود پیغامی بر روی صفحه مانیتور ظاهر می شود. این موضوع ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد. خرابی یا وصل نبودن کابل دیتا از اصلی ترین دلایل بروز این مشکل می باشد. همچنین Disable بودن هارد در تنظیمات بایوس نیز باعث بروز چنین مشکلی می شود. اما در صورتی که دو مورد فوق چک شود و مشکل برطرف نشود در این صورت احتمال خرابی هارد وجود دارد و برای بررسی بیشتر باید دستگاه توسط تکنسین های فنی بررسی شود.
عدم چرخش دیسک هارد
عدم چرخش هارد میتواند به علت عدم دریافت انرژی کافی رخ دهد. در صورتی که شما منبع تغذیه نامناسبی را برای سیستم خود انتخاب کرده باشید این مشکل میتواند رخ دهد. برای بررسی چرخش هارد خود میتوانید سیستم را خاموش کنید و کابلهای متصل به هارد را جدا و دوباره وصل کنید. سیستم را روشن کنید و چرخش هارد خود را بررسی کنید در صورتی که صدا یا لرزشی را احساس کنید این یعنی که هارد شما میچرخد.
علاوه بر عدم تهیه منبع تغذیه مناسب خرابیهای فیزیکی مانند ضربه خوردن هارد؛ نوسانات برق و شوکهای الکتریکی میتواند باعث دیتکت نشدن هارد شود.

دلایل عدم شناسایی هارد
بدسکتور شدن هارد: در صورت بدسکتور شدن هارد، ممکن است که هارد شناسایی نشود و در نتیجه به اطلاعات نمیتوان دسترسی پیدا کرد.
تمیز نبودن کابل ها: تمیز نبودن کابلهای سیستم و اتصالات میتواند باعث هنگ کردن سیستم و دیتکت نشدن هارد توسط سیستم شود.
محصولات پیشنهادی ما :
خرابی قطعات دیگر لپ تاپ یا سیستم: خرابی بخشهای دیگر لپتاپ یا سیستم مانند پورت USB میتواند باعث عدم شناسایی هارد توسط کامپیوتر شود.
تعمیرات اشتباه هارد: ممکن است به علت تعمیرات نامناسب هارد توسط افراد غیر متخصص و مبتدی، به هارد آسیبهای جدی وارد شود و در نتیجه سیستم نتواند هارد را شناسایی کند. از این رو توصیه میشود که از افراد مجرب و متخصص برای تعمیر هارد خود کمک بگیرید.
خرابی های فیزیکی هارد: در صورتی که هارد شما به علت ضربه خوردن دچار خرابی هد شده باشد سیستم کامپیوتری شما نمیتواند هارد را شناسایی کند. معمولا هاردهایی که دچار آسیبهای فیزیکی شدهاند صدای غژغژ کردن، کلیک کردن و دیگر صداهای نابهنجار را از خود تولید میکنند.
ویروسی شدن: ویروسها میتوانند به سخت افزار سیستم شما از جمله هارد سیستم آسیب بزنند و میتواند موجب دیتکت نشدن هارد شوند.
عدم تشخیص هارد توسط کامپیوتر میتواند به دلیل یک مشکل سخت افزاری باشد، شما باید درک درستی از این موضوع داشته باشید و حتی باید بتوانید با بایوس به درستی کار کنید. در بالا ما برخی از رایجترین دلایل عدم شناسایی هارد توسط کامپیوتر را بیان کردیم. در صورتی که هارد شما دچار خرابی سخت افزاری شده باشد هیچ نرم افزاری نمیتواند به حل این مشکل کمکی کند.