کار-نکردن-گوگل-پلی
کار نکردن گوگل پلی

علت کار نکردن گوگل پلی

چرا گوگل پلی کار نمی‌کند؟ این سوالی است که این روزها کاربران زیادی در رابطه با آن صحبت می‌کنند. اگر شما هم با مشکل کار نکردن گوگل پلی استور (Google Play Store) مواجه هستید، نگران نباشید.

علت کار نکردن گوگل پلی

اطمینان از درست بودن سرور

قبل از اینکه وارد مراحل عیب‌یابی در رفع نقص از گوگل پلی گوشی خود شوید، مطمئن شوید که مشکل از طرف سرور اصلی ارائه دهنده سرویس فروشگاه نباشد. اگر می‌خواهید ببینید که این مشکل از سرویس مرکزی است یا خیر بهتر است به قسمت گزارشات مشکل رفته و چک کنید که آیا افراد دیگری نیز در آن زمان این مشکل را گزارش نموده‌است یا خیر زیرا ممکن است این یک مشکل و اختلال موقت جهانی در سرور ارائه دهنده سرویس و از مرکز باشد.

به صورت موقت از فورس استاپ، Force stop در تنظیمات برنامه استفاده کنید

در برخی شرایط مشاهده شده که یک فورس استاپ (Force Stop) ساده و اجرای مجدد برنامه گوگل پلی سبب شده که مشکلات عملکردی آن رفع شوند. بنابراین شما هم به این مسئله به عنوان یک راه چاره ساده نگاه کنید. برای فورس استاپ کردن اپلیکیشن گوگل پلی استور مراحل زیر را طی نمایید:

  • وارد بخش تنظیمات یا همان Settings گوشی شوید.
  • گزینه Apps، Applications یا App Manager را انتخاب کنید (این بخش مربوط به مدیریت اپلیکیشن های نصب شده بر روی دستگاه می‌شود).
  • به تب All مراجعه کنید.
  • برنامه Google Play Store را از لیست بیابید و انتخاب کنید.
  • گزینه Force Stop را لمس کنید. علت کار نکردن گوگل پلی

پس از انجام مراحل فوق به هوم اسکرین گوشی اندرویدی خود بازگردید و بار دیگر برنامه گوگل پلی استور (Google Play Store) را اجرا کنید. به احتمال زیاد در این شرایط مشکل کار نکردن گوگل پلی (Google Play) رفع می‌شود. اگر اینطور نشد از راه حل بعدی استفاده کنید.

فعال کردن حالت هواپیمای گوشی

آنقدرها هم مطمئن نیستم که این روش کاربردی بوده باشد اما از تعدادی از افراد شنیده‌ام که فقط با روشن و خاموش کردن چند باره حالت هواپیمای گوشی و یک راه اندازی مجدد در تلفن همراه می‌توان برنامه گوگل پلی را دوباره راه اندازی نمود و آن را قابل استفاده کرد این روش اصلاً سخت نبوده و بسیار نیز ایمن است.

فهرستی از مطالب پیشنهادی اونیکس کالا :

راهنمای خرید کامپیوتر صنعتی

راهنمای خرید مانیتور استوک

راهنمای خرید کامپیوتر استوک

معایب مینی کیس استوک

خاموش کردن وای فای wifi

مانند روش حالت هواپیما استفاده از روش خاموش کردن وای فای نیز می‌تواند کاربردی باشد. شبکه وای فای خانگی و یا موبایل‌تان ممکن است مشکل اتصال ساده‌ای داشته باشد که تنها با یک بار ری استارت کردن و راه اندازی مجدد می‌توانید مشکل موجود در اتصال و دانلود نرم افزارهایی همچون گوگل پلی را حل کنید.

روتر را دوباره راه اندازی کنید

می‌توانید با راه اندازی مجدد مسیریاب روتر خود مشکل اتصال به اینترنت در گوگل پلی را برطرف کنید.

راه اندازی دوباره ی گوشی

مانند زمان‌های بی‌عیب و نقص که گاهاً گوشی خود را خاموش و روشن می‌کنید و یا تعویض سیم‌کارت انجام می‌دهید و کارهای اینچنینی تلفن‌همراه نیز مانند سایر ابزارهای الکترونیکی نیاز به اندکی استراحت و راه‌اندازی مجدد دارد تا عملکرد بهتر و مناسب‌تری داشته باشد بنابراین این بار نیز با یک خاموش و روشن کردن ساده تلفن همراه همه مشکلات موجود را رفع نمایید. علت کار نکردن گوگل پلی

چرا-گوگل-پلی-کار-نمیکند-؟
چرا-گوگل-پلی-کار-نمیکند-؟
حذف داده‌های ذخیره شده در فروشگاه گوگل پلی

بله درست است تنها پاک کردن حافظه پنهان گوگل پلی کافی نیست؛ وقت آن است که اقدام موثرتری انجام دهید و همه داده‌ها را پاک کنید. برای حذف داده‌های مربوطه به تنظیمات برنامه بروید و به جای گزینه “clear catch” گزینه “clear data” را بزنید پاک کردن داده‌ها انجام می‌شود. لازم است که بدانید با انتخاب گزینه clear data خود برنامه گوگل پلی نیز حذف می‌شود و برای ورود دوباره به برنامه گوگل پلی باید یوزرنیم پسورد بزنید و وارد سیستم شوید و داده‌ها را دوباره بارگیری کنید.

حذف حافظه پنهان فروشگاه گوگل پلی

حافظه پنهان یک ابزار عالی برای ذخیره کردن اطلاعات به صورت محلی در تلفن همراه است که می‌تواند میزان استفاده از داده تلفن همراه را تا حدود زیادی کاهش داده و همچنین سرعت بارگذاری را در گوشی افزایش دهد. اینها داده‌هایی هستند که در صورت ذخیره نشدن در حافظه پنهان با هر بار اتصال به اینترنت باید دوباره و چندباره بارگیری شوند که اصلاً ضرورت ندارد. قسمت بد ماجرا اینجا است که همین داده‌های فشرده و قدیمی می‌توانند جمع شوند و رفتار و عملکرد گوشی و برنامه‌ها را دچار اختلال نمایند، بنابراین خوب است که هر از چندگاهی حافظه پنهان گوشی خود را پاک کنید. برای این کار باید به قسمت تنظیمات گوشی بروید و گزینه “Apps” برنامه‌ها را انتخاب کنید و بعد با انتخاب فروشگاه گوگل پلی و اوکی کردن روی آن گزینه پاک کردن حافظه پنهان یا clear cache را انتخاب کنید حافظه پنهان فروشگاه گوگل پلی پاک میشود.

برسی برنامه‌های غیرفعال شده گوشی

به خاطر داشته باشید که برخی از برنامه‌ها برای کارکرد مناسب و صحیح‌تر به یکدیگر نیاز دارند به خصوص هنگام کار با برنامه‌های سیستمی مانند برنامه فروشگاه گوگل پلی ارزیابی کنید که آیا به تازگی آن را متوقف نکرده باشید و شاید دلیل عدم کارکرد صحیح در آن همین عامل باشد به قسمت تنظیمات برنامه‌ها بروید همه برنامه‌های متوقف شده را دوباره ارزیابی کنید و همه آنها را با هم راه اندازی و فعال نمایید.

اخطار ۹۲۷ گوگل پلی Error 927

این خطا هنگام تلاش برای بارگیری و به روز رسانی یک برنامه ظاهر می‌شود و هنگامی که یک اختلال یا مانعی از جمله کافی نبودن فضای یا عدم اتصال ایمیل به اینترنت و یا قفل کردن برنامه هنگام دانلود و بارگیری رخ می‌دهد که برای رفع آن باید به play store اجازه دهید مرحله به روز رسانی یا نصب را تا به آخر به پایان برساند و سپس دوباره امتحان کنید و یا اینکه در بخش تنظیمات برنامه/گوگل پلی/ بر روی گزینه delete All کلیک کنید و همه اطلاعات را پاک کنید.

Google-Play-does-not-work
Google-Play-does-not-work

اخطار ۵۰۵ گوگل پلی

این خطا معمولا به علت بروز اختلال در برنامه‌های مشابهی است که برای ادامه عملکرد صحیح به مجوز گوگل نیاز دارند. ممکن است با بروز رسانی‌های اخیر این مشکل برطرف شود؛ تکرار خطاهای Android 4kitkat بیشتر در دستگاه‌های تلفن همراه قدیمی رخ می‌دهد، در تلاش برای رفع این مشکل می‌توانید حافظه پنهان گوشی موبایل خود را پاک کنید. برای اینکار به برنامه‌ها رفته و تنظیمات گوگل پلی را انتخاب کنید. علاوه بر این کار می‌توانید به روز رسانی‌ها را در فروشگاه حذف و نصب کنید همچنین مطمئن شوید که جدیدترین نرم افزار گوگل پلی را در اندروید خود نصب دارید

برگشتن به تنظیمات کارخانه

اگر همه راه‌های دیگر به شکست انجامید کافی است دستگاه خود را خاموش کنید و بر روی ریست فکتوری reset factory یا بازیابی به حالت کارخانه فشار دهید، این مورد زمانی ضروری است که نمیدانید گوگل استور شما به چه دلیل دچار مشکل شده است اما ثابت شده که با بازنشانی داده‌های کارخانه همه مشکلات مربوط به فروشگاه گوگل پلی حذف شده است.