بهترین هدست های گیمینگ
بهترین هدست های گیمینگ

هدست گیمینگ

اگر به‌دنبال خرید یک هدست مخصوص بازی هستید، با اونیکس کالا همراه باشید تا هدست‌هایی مختلف را معرفی شما همراهان عزیز کنیم.

در بازی‌های ویدیویی، به همان اندازه که داشتن یک کنترلر مناسب یا ماوس و کیبورد خوب می‌تواند به بهتر بازی کردن شما کمک کند، داشتن یک هدست با کیفیت صدای خوب هم ضروری است.

مخصوصا در تجربه بازی‌هایی چون آثار شوتر آنلاین، اینکه بتوانید کیفیت صدای خوبی داشته باشید و مثلا جهت صدای قدم‌های دشمن را تشخیص دهید کمک زیادی به‌تان می‌کند.

بماند که یک هدست مخصوص بازی خوب، باید میکروفون با‌کیفیتی هم داشته باشد تا در حین تجربه بازی‌ها بتوانید با هم تیمی‌هایتان ارتباط برقرار کنید. 

هدفون یا هدست گیمینگ

اوین مرحله در خرید تجهیز صوتی عالی برای بازی، انتخاب بین هدفون و هدست است.

برخی کاربران ترجیح می‌دهند میکروفن بازی را هم به‌صورت یکپارچه درکنار هدفون داشته باشند و به‌همین دلیل، هدست را انتخاب می‌کنند.

برخی دیگر نیز میکروفن مجزا را ترجیح می‌دهند و به سراغ هدفون می‌روند. هدفون‌های گیمینگ، همان هدفون‌های عادی هستند که اغلب برای کاربران علاقه‌مند به موسیقی کاربرد دارند.

این هدفون‌ها امکانات صوتی بسیار عالی دارند که نیازهای گیمر را هم به‌‌خوبی برطرف می‌کنند.

هدفون‌های حرفه‌ای، قابلیت‌های صوتی همچون ارائه‌ی صدا با جزئیات بالا و عمق طبیعی در صدا را ارائه می‌کنند که انتخاب آن‌ها را برای تجربه‌ی عالی بازی، منطقی جلوه می‌دهد.

با وجود کیفیت بالای صدا در هدفون‌های حرفه‌ای، خبری از میکروفن در آن‌ها نیست. اغلب گیمرهای حرفه‌ای نیز برای کاربردهای گوناگون از استریم زنده تا ارتباط با هم‌تیمی‌ها در حین بازی، به میکروفن نیاز دارند. درنتیجه آن‌ها درصورت انتخاب هدفون به‌جای هدست، میکروفن جانبی نیز خریداری می‌کنند.

از گیمرهای مشهوری که از ترکیب هدفون با میکروفن مجزا استفاده می‌کنند، می‌توان به نینجا اشاره کرده که از قهرمانان پاب‌جی و فورت‌نایت محسوب می‌شود. او هدفون Beyeredynamic DT 990 Pro را با هدفون Audio Technica AT2035 Cardioid Condenser ترکیب می‌کند و از محبوب‌ترین استریمرهای بازی هم به شمار می‌آید.

استفاده از هدفون به‌جای هدست، نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارد. در صورت انتخاب ستاپ هدفون درکنار میکروفن مجزا، گزینه‌های متعدد حرفه‌ای دردسترس شما قرار دارد.

می‌توانید بهترین و جدیدترین هدفون را با بهترین میکروفن ترکیب کنید و از کیفیت صدای بسیار بالا لذت ببرید. البته گزینه‌های بیشتر به‌معنای دردسر بیشتر در انتخاب کردن هم هست. همچنین هزینه‌های اولیه‌‌ی شما هم به‌خاطر انتخاب میکروفن مجزا، بیشتر می‌شود.

هدست گیمینگ سیمی یا بی‌سیم

از فاکتورهای مهم در انتخاب هدست بازی که روی قیمت نهایی هم تأثیر دارد، می‌توان به رابط اتصالی هدست اشاره کرد. هدست‌های سیمی و بی‌سیم، هرکدام نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارند که تأثیری مستقیم روی تجربه‌ی کاربری شما خواهند داشت.

هدست‌های سیمی اغلب با رابط ۳/۵ میلی‌متر عرضه می‌شوند. البته گزینه‌های USB هم در بازار وجود دارد. انتخاب هدست سیمی با هزینه‌ی کمتری همراه خواهد بود و در بازه‌ی قیمتی برابر، امکانات بیشتری را نسبت به گزینه‌های بی‌سیم دراختیار شما قرار می‌دهد.

onyxkala
onyxkala

هدست‌های بی‌سیم از اتصال بلوتوث یا دانگل وایرلس USB برای اتصال به پلتفرم بازی استفاده می‌کنند. این هدست‌ها محدودیت‌های کمتری دارند و خصوصا حرکت و جابه‌جایی گیمر را محدود نمی‌کنند.

ازطرفی باتوجه‌به روندی که از سال ۲۰۱۶ در مسیر حذف جک ۳/۵ میلی‌متری از دستگاه‌ها شروع شد، هدست بی‌سیم احتمالا گزینه‌ای آینده‌نگرانه‌تر خواهد بود. امروزه شارژدهی هدست‌های بی‌سیم نیز بسیار بهتر شده است و می‌توان با خیال راحت ساعت‌ها از هدست بی‌سیم استفاده کرد.

البته به‌هرحال نیاز به شارژ همیشه از نقاط ضعف هر تجهیز بی‌سیمی خواهد بود. به‌علاوه، این هدست‌ها قیمت بالاتری هم نسبت به نمونه‌های سیمی دارند و گزینه‌های انتخابی کاربر را محدود می‌کنند.

برترین برندهای هدست گیمینگ

انتخاب بین برندهای متنوع در بازار همیشه یکی از چالش‌‌های کاربران در دنیای کامپیوتر بوده است. در صنعت بازی انتخاب‌ها بیشتر هم هستند و شاید شما را دچار سردرگمی کنند. البته از میان برندهایی که در دنیای هدست‌های مخصوص بازی فعالیت می‌کنند، چند برند از دیرباز با محصولات عالی شناخته می‌شوند و انتخاب آن‌ها درمقابل دیگر بازیگران، آن‌چنان دشوار نیست.

از برندهای مشهور دنیای لوازم جانبی کامپیوتری می‌توان به لاجیتک اشاره کرد. این شرکت آمریکایی سوییسی که فعالیت خود را از سال ۱۹۸۱ شروع کرده است، در بازارهای متعدد تجهیزات جانبی، خصوصا ماوس و کیبورد، از برندهای شناخته‌شده برای کاربران ایرانی محسوب می‌شود.

لاجیتک در بازار گیمینگ هم فعالیت‌هایی جدی دارد و هدست‌های این شرکت همیشه در بین برترین گزینه‌های موجود در بازار بوده‌اند.

اگر به‌دنبال یک برند باشید که تمرکز خود را روی دنیای بازی گذاشته است، ریزر انتخابی عالی خواهد بود. این شرکت سنگاپوری آمریکایی که فعالیت خود را از سال ۱۹۹۸ شروع کرد، جایگاهی ویژه در میان گیمرهای حرفه‌ای دارد و تمامی نیازهای آن‌‌ها را از کامپیوتر شخصی تا کنترلر و هدست و دیگر لوازم جانبی تأمین می‌کند.

از برندهای مشهور دیگر با تمرکز بر دنیای گیمینگ، می‌توان شرکت دانمارکی استیل‌سریز را نام برد. این شرکت از سال ۲۰۰۱ و با هدف‌گیری کاربران حرفه‌ای دنیای کامپیوتر وارد رقابت شد و انواع لوازم جانبی باکیفیت را برای مخاطب هدف خود تولید می‌کند. استیل‌سریز هم مانند بسیاری از فعالان دیگر دنیای بازی، با پشتیبانی از تیم‌های مسابقه‌ای ورزش‌های الکترونیکی، آگاهی از برند خود را افزایش می‌دهد.

شرکت آمریکایی کینگ‌استون یکی از قدیمی‌ترین فعالان صنعت تجهیزات کامپیوتری محسوب می‌شود که فعالیت خود را از سال ۱۹۸۷ شروع کرد. آن‌ها هدست‌های خود را با برند هایپرایکس به بازار عرضه می‌کنند که همیشه در میان برترین محصولات بازار قرار دارند.

هدست A4 Tech HS-19

اگر نمی‌خواهید هزینه زیادی برای هدست کنید، برند‌هایی چون A4 Tech و Tsco بهترین انتخاب‌های شما خواهند بود. هدست HS-19 از شرکت ای ۴ تک، محصولی با قیمت بسیار مناسب است که البته برای بازه قیمتی خود، کیفیت صدای مناسبی ارائه می‌دهد و البته که میکروفون آن هم چه برای ضبط صدا و چه در بازی‌های آنلاین، عملکرد راضی‌کننده‌ای دارد. یکی از مزیت‌های اصلی این هدست، داشتن گوشی‌های نسبتا بزرگ است و وزن بسیار کم است که باعث خواهند شد در طولانی‌مدت هم بتوانید به‌راحتی از آن استفاده کنید. طول کابل دو متری و داشتن خروجی‌های صدا و میکروفون، HS-19 را به هدستی با قیمت بسیار مناسب تبدیل می‌کنند که می‌تواند برای مصارف مختلف از جمله بازی کردن و گوش دادن به موسیقی گزینه خوبی باشد.

اونیکس کالا
اونیکس کالا

هدست TSCO TH 5127

همان‌طور که اشاره کردیم، تسکو هم یکی دیگر از برند‌هایی است که برای خرید هدستی با قیمت مناسب می‌توانید روی آن حساب باز کنید. مدل پیشنهادی ما از این برند، TH 5127 است که از روی ظاهر آن هم می‌توان متوجه شد که برای مصارف گیمینگ ساخته شده است. این هدست با داشتن هدبند از جنس PVC و قابل تنظیم که در آن از چرم هم استفاده شده، تجربه راحتی در استفاده‌های طولانی‌مدت ارائه می‌دهد و حتی میکروفون آن هم قابل تنظیم است. بد نیست اشاره کنیم که تسکو کلید‌های مخصوصی هم برای قطع کردن میکروفون و کم و زیاد کردن صدای خروجی از هدست در نظر گرفته تا به‌راحتی ازطریق آن‌ها بتوانید هدست را کنترل کنید. کابل این هدست هم از جنس کتان است که مزیت آن، دوام بالاتر نسبت به کابل‌های نازک معمولی است. در مجموع TH 5127 تسکو هدستی است که با قیمت مناسب، ویژگی‌هایی ارائه می‌دهد که می‌توانند تجربه خوبی از بازی کردن به‌ارمغان بیاورند.

هدست Rapoo VH150

برند چینی رپو در سال‌های اخیر به‌خوبی پایش را به بازار محصولات گیمینگ باز کرده و در زمینه‌هایی چون هدست، ماوس و کیبورد گزینه‌های خرید خوبی را در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است. مزیت اصلی محصولات رپو، قیمت مناسب آن‌ها در مقابل کیفیتی است که ارائه می‌کنند. هدست Rapoo VH150 این شرکت، یکی از گزینه‌های خرید بسیار خوب با قیمت مناسب است که می‌تواند هم نیاز‌های شما را در زمینه بازی‌های ویدیویی و هم برای تماشای فیلم یا گوش دادن به موسیقی جوابگو باشد. این هدست دارای دو جک ۳.۵ میلی‌متری برای میکروفون و صدا و یک USB است که برای تأمین انرژی نورپردازی هدست استفاده می‌شود؛ بله اگر شما هم دوست دارید هدست‌تان نورپردازی داشته باشد، Rapoo VH150 این نیاز شما را هم برطرف خواهد کرد؛ هرچند که نورپردازی این هدست حالتی ساده دارد. Rapoo VH150 از حیث صدا، در فرکانس‌های میانی و بالا کیفیت خیلی خوبی ارائه می‌دهد و کیفیت میکروفون آن هم برای صحبت در حین بازی یا ضبط صدا قابل قبول است.

هدست Rapoo VH510

بازهم محصولی دیگر از رپو و یکی از ارزان‌ترین مدل‌ها در بین هدست‌هایی با صدای ۷.۱ کاناله مجازی. هدست Rapoo VH510 رپو در اکثر بررسی‌هایی که از آن موجود است، به‌سبب ارائه صدایی بسیار با‌کیفیت و همینطور داشتن میکروفونی با قابلیت نویز کنسلینگ، مورد تحسین قرار گرفته است و به این‌ها، باید نورپردازی زیبای پشت گوشی‌های هدست و همینطور امکان استفاده از آن روی پلتفرم‌های مختلف را هم اضافه کنیم. درواقع Rapoo VH510 به‌جای داشتن جک‌های ۳.۵ میلی‌متری رایج، از کابل USB برای اتصال استفاده می‌کند و خیلی راحت می‌توانید آن را به کامپیوتر یا کنسول بازی خودتان وصل کنید و از تجربه بازی‌ها با این هدست لذت ببرید. هرچند صدای ۷.۱ کاناله مجازی روی هدفون و هدست گاهی کمی تبلیغاتی به‌نظر می‌رسد و این قضیه خیلی وقت‌ها در مورد هدست‌های گران‌تر هم صادق است، ولی نکته مهم این است که Rapoo VH510 صدای بسیار با‌کیفیتی در مجموع ارائه می‌کند و اگر برای بازی از آن استفاده کنید قطعا از تفکیک خوب صداها در آن راضی خواهید بود و در مورد فیلم و موسیقی هم این هدست تجربه‌ای بسیار فراگیر به‌ارمغان می‌آورد.

بهترین هدست های گیمینگ
بهترین هدست های گیمینگ

نکته پایانی

همان‌طور که دیدید، هدست‌های مخصوص بازی با انواع قابلیت و در بازه‌های قیمتی متنوع به فروش می‌رسند.

البه در اینجا دراری قیمت هدست ها صحبت زیادی نکردیم .

قطعا خرید بسیاری از آن‌ها برای همه‌ی کاربران منطقی به‌نظر نمی‌رسد. ازطرفی گیمرهای حرفه‌ای که حتی از استریم و مسابقه‌های رسمی، درآمد بالایی هم دارند، همیشه به‌دنبال بهترین گزینه‌های موجود در بازار هستند. نکته‌ی نهایی اینکه فراموش نکنید هدست‌های بی‌سیم با قیمت پایین، اغلب کیفیت صدا و شارژدهی مناسبی ندارند. درمقابل، نسخه‌های حرفه‌ای امکان اتصال سیم را هم به کاربر ارائه می‌کنند که گزینه‌‌ای کاربردی به‌شمار می‌رود.