نکات خرید کامپیوتر ALL in one
نکات خرید کامپیوتر ALL in one

کامپیوتر ALL in one ، کامپیوتر ال این وان

هنگام خرید کامپیوتر ALL in one به این نکات توجه کنید

با اونیکس کالا همراه باشید تا نکاتی مهمی را قبل از خرید کامپیوتر ال این وان به شما یاد اوری کند .


آل این وان‌ها سیستمی یکپارچه هستند که کیس و مانیتور آنها، به صورت کاملاً فشرده در کنار هم قرار گرفته است؛ درست به همین دلیل است که این محصولات هم فضای کمتری را اِشغال می‌کنند و هم به کابل‌های کمتری نیاز دارند. برای مثال در آل این وان، برخلاف PC نیازی به کابل رابط مانیتور به کیس نیست. البته یه این موازد در قسمت راهنمای خرید کامپیوتر ال این وا ها اشاره کردیم .

بخش‌های نکات خرید کامپیوتر ALL in one

حافظه کامپیوتر آل این وان:


 نکته مهمی که در خرید آل این وان می‌بایست مورد توجه قرار گیرد حافظه این دستگاه است. رم تعبیه شده در غالب آل این وان های امروزی از نوع DDR4 است. در صورتی که رم بکاررفته در آل این وان مدنظرتان، رم DDR3 است نشانی بر آن است که این سیستم قدیمی است. در رم های آل این وان، توجه به دو گزینه ضرورت دارد؛ گزینه نخست ظرفیت رم آل این وان و گزینه دیگر فرکانس رم آل این وان است. مدل‌های متوسط آل این وان معمولاً برخوردار از چهار الی هشت گیگابایت رم هستند که البته توصیه می‌شود ظرفیت های هشت گیگابایتی در اولویت قرار گیرند. کامپیوتر ال این وان

کامپیوتر آل این وان
کامپیوتر آل این وان


 

هارددیسک کامپیوتر آل این وان:


 یکی از مهم‌ترین بخش‌های آل این وان که در زمان خرید این دستگاه می‌بایست مدنظر قرار گیرد هارددیسک است. هارددیسک همان بخش ذخیره‌ساز اطلاعات است. در این بخش از دستگاه به ویژه در all in one های گران قیمت‌تر، معمولاً از حافظه SSD و M.2 استفاده می‌گردد.

پیشنهاد : معایب کامپیوتر ALL in one

در حین خرید آل این وان علاه بر توجه به هارددیسک این دستگاه به ظرفیت و سرعت هارددیسک نیز دقت نمایید. ظرفیت‌های درنظرگرفته شده برای مدل‌های متوسط و نیمه‌حرفه ای آل این وان معمولاً ظرفیت‌های 500 تا 1000 گیگابایتی است.

این میزان در آل این وان‌های حرفه‌ای بالاتر از یک ترابایت است. (نکته: بخش رم و هارددیسک آل این وان معمولاً جزو بخش‌های قابل ارتقا هستند و در صورت نارضایتی می‌توان آنها را تعویض کرد و ارتقا دارد)

هارددیسک کامپیوتر آل این وان:


 یکی از مهم‌ترین بخش‌های آل این وان که در زمان خرید این دستگاه می‌بایست مدنظر قرار گیرد هارددیسک است. هارددیسک همان بخش ذخیره‌ساز اطلاعات است. در این بخش از دستگاه به ویژه در all in one های گران قیمت‌تر، معمولاً از حافظه SSD و M.2 استفاده می‌گردد. در حین خرید آل این وان علاه بر توجه به هارددیسک این دستگاه به ظرفیت و سرعت هارددیسک نیز دقت نمایید. ظرفیت‌های درنظرگرفته شده برای مدل‌های متوسط و نیمه‌حرفه ای آل این وان معمولاً ظرفیت‌های 500 تا 1000 گیگابایتی است. این میزان در آل این وان‌های حرفه‌ای بالاتر از یک ترابایت است.

پیشنهاد : معایب مینی کیس استوک
خرید کامپیوتر ALL in one
خرید کامپیوتر ALL in one

(نکته: بخش رم و هارددیسک آل این وان معمولاً جزو بخش‌های قابل ارتقا هستند و در صورت نارضایتی می‌توان آنها را تعویض کرد و ارتقا دارد).

 پورت های ورودی و خروجی کامپیوتر آل این وان:


 نکته مهم و شایان توجه دیگر در خرید آل این وان، تعداد پورت های این دستگاه است. در ارتباط با پورت های این دستگاه باید توجه داشت که هر چه تعداد پورت های USB بیشتر باشد این دستگاه می‌تواند امکانات بهتری برای ارتباط با وسایل جانبی فراهم کند. معمولاً در آل این وان های تولید شده دو درگاه تصویری VGA و HDMI نیز برای اتصال به نمایشگرها درنظر گرفته می‌شود.

حتما بخوانید : راهنمای خرید کامپیوتر صنعتی

صفحه نمایش و تاچ کامپیوتر آل این وان:


 یکی دیگر از موضوعاتی که در راهنمای خرید آل این وان ارزش پرداختن دارد، صفحه نمایش این دستگاه و کیفیت آن است. دقت تصویر بکاررفته در صفحه نمایش آل این وان معمولاً 1080×1920 یا اصطلاحاً Full HD است. البته در مدلهای حرفه‌ای این دستگاه از وضوح 4K استفاده می شود.

پردازنده کامپیوتر آل این وان:


 پردازنده‌های بکاررفته در آل این وان معمولا نسل های اینتل و AMD هستند. ویژگی‌هایی که در مورد پردازنده می‌بایست مدنظر قرار گیرند مواردی چون تعداد هسته، فرکانس و حافظه درونی هستند که البته در این میان پلتفرم سیستم مهم است. پلتفرم Core 2 Dou کاملا از رده خارج شده و در حال حاضر اینتل دارای سه زیر مجموعه به نام های Core i3 برای رده متوسط، Core i5 برای رده نیمه حرفه‌ای و Core i7 برای رده حرفه‌ای است. (نکته: هر کدام از این مجموعه‌ها خود دارای چندین مدل پردازنده‌اند)

حتما بخوانید : راهنمای خرید مانیتور استوک

گرافیک کامپیوتر آل این وان:


 در آل این وان‌ها، کارت گرافیک معمولاً به دو شکل بکاررفته است، در شکل نخست، تمامی فعالیت‌های مرتبط با پردازش‌های گرافیکی، توسط همان تک هسته گرافیکی پردازنده انجام می‌شود و آل این وان کارتِ گرافیکی مستقل ندارد (هسته گرافیکی این مدل‌ها در درون پردازنده قرار دارد و کارآیی لازم برای بازی و کارهای گرافیکی سنگین را ندارد). در شکل دیگر، علاوه بر هسته گرافیکی پردازنده، یک کارت گرافیک مستقل نیز جهت پردازش‌های سنگین‌تر بکاررفته است تا دستگاه کارایی لازم جهت پردازش‌های سنگین گرافیکی را داشته باشد. (کارت گرافیک دوم بکاررفته در این دستگاه‌ها تنها زمانی فعال می‌شود که هسته اصلی گرافیکی پردازنده از توان لازم برخوردار نباشد).

حتما بخوانید : راهنمای خرید کامپیوتر استوک